Cinema i vídeo

Projecció del vídeo Agermanament Cubelles-Arles de Tec. Primer acte (1992)”

Cubelles | 24-11-2020 11:00 h.

Projecció del vídeo Agermanament Cubelles-Arles de Tec. Primer acte (1992)”

L’acte de signatura va tenir lloc a la plaça de la Vila, on van intervenir els respectius alcaldes, Albert Costa i Isidre Piñol; el delegat territorial de ciutats agermanades del Departament de Perpinyà, Pier Galimier; el president del Consell Comarcal del Garraf, Xavier Robert; el president de la comissió d’agermanament d’Arles de Tec, Alexis Prats, i el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Cubelles, Joan Vidal. L’esdeveniment va comptar amb l’actuació dels balls populars cubellencs i de la colla castellera Els Ganxets de Reus.

Al migdia hi va haver un dinar de germanor al Poliesportiu i a la tarda, un altre cop a la plaça de la Vila, un concert de música a càrrec del Cor l’Espiga i del grup Veus de Besalú. Tot això es podrà veure en aquest vídeo digitalitzat per l’Arxiu Municipal de Cubelles.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!