Exposicions

Cuirasses, de Teresa Riba

Vilafranca del Penedès | 27-11-2020 18:00 h. fins 10-01-2021

Cuirasses, de Teresa Riba

Teresa Riba, es centre en la figurativa imatge de la dona des de l’escultura i el dibuix, creant aquesta mostra on l’artista reflexiona sobre la identitat, els sentiments i la persona, tant en l’aspecte físic com emocional.

Obres realitzades en guix, bronze i altres materials, però amb detalls d’altres materials que complementen algunes d’elles, fent de cadascuna de les peces obres que fan referència als obstacles a la vida de la dona, representant una cuirassa, que tant la pot protegir com tancar-la a si mateixa en un infinit de sentiments. Aquestes peces, que estableixen una comunicació amb l’espectador, evocant a moltes preguntes a qui l’observa, però són les seves experiències personals qui els hi acaben donant un sentit únic a l’escultura.
Cada una d’elles transmet històries diferents, de cuirasses i bloquejos, de mirades i sentiments, però amb les portes obertes a l’alliberament i a l’esperança.

L’exposició “Cuirasses” mostra la dona amb totes les seves pors, inquietuds, dificultats, tristeses que deixen a la imaginació de l’espectador el seu final.

La mostra es pot visitar a l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer de  Fundació Pinnae,  del 27 de novembre al 10 de gener del 2021, en horari de dijous a dissabte de 18h a 20h i diumenges i festius de 12h a 14h i de 18h a 20h.

L’aforament serà limitat segons la normativa vigent i amb entrada lliure i gratuïta. És obligatori l’ús de mascareta per accedir a dins l’espai.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!