Fires i festes

Fira de Santa Llúcia Virtual a Canyelles

Canyelles | 27-11-2020 09:00 h. fins 29-11-2020

Fira de Santa Llúcia Virtual a Canyelles

Es presenta com un aparador virtual d’expositors, una petita mostra de les parades que tradicionalment omplen els carrers del municipi durant el certamen. Els participants exposen els seus productes i també tenen la possibilitat de vendre’ls online.

Però a banda dels expositors comercials, aquesta Fira de Santa Llúcia virtual permet també als visitants fer una passejada per les edicions anteriors del certamen, fer una aturada per escoltar les corals, o gaudir d’una retrospectiva visual d’imatges, per conèixer les entitats i les activitats tradicionals que formen part del certamen.


Programa d’activitats de Nadal

La Fira de Santa Llúcia és, tradicionalment, l’acte central d’un ampli programa d’actes nadalencs a Canyelles. Enguany, adaptant-se a les restriccions de la crisi sanitària, el municipi s’ha hagut de replantejar tot el programa, però ha mantingut i ha fet noves propostes. És el cas de la gran exposició dedicada al Nadal que es podrà veure a la Sala Multicultural a partir del dia 4 de desembe. El Nadal Màgic, que recrea el Taller del Pare Noël, i que es podrà visitar amb cita prèvia i en grups reduïts.


També ha mantingut un dels actes tradicionals que es feien en el decurs de la Fira de Santa Llúcia, el lliurament del primer Tió de Nadal als nadons nascuts el darrer any al municipi. L’acte es farà aquest mateix diumenge, sota un estricte protocol Covid-19, a la Sala Multicultural.

Canyelles també manté el Pessebre Gegant i Solidari amb la Marató de TV3 al Casal de Canyelles, que es podrà veure des d’aquest mateix cap de setmana.

El que no s’ha pogut fer enguany és el tradicional acte d’Encesa de Llums Nadalenques, que s’havia convertit en un acte multitudinari. Això no obstant, Canyelles encendrà progressivament els llums de Nadal del municipi en un intent per mantenir la il·lusió del Nadal especialment entre els infants. També es manté l’Arbre dels Desitjos que està especialment dedicat als infants de l’escola, la llar d’infants i l’institut, que penjaran els seus anhels.

Canyelles està desenvolupant, a més, durant el novembre i el desembre un cicle de tallers nadalencs. Prepara el tradicional Concurs de Guarniments de Nadal, com també un cap d’Any especial també en format virtual. I s’està treballant per organitzat l’Arribada dels Reis Mags al municipi. El Magatzem Màgic s’obrirà novament aquest any i els patges reials lliuraran regals als infants a casa seva.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!