Agenda del Penedès

Fires i festes

Mercat de Santa Llúcia de Vilafranca

Vilafranca del Penedès | 04-12-2020 10:00 h. fins 13-12-2020

Mercat de Santa Llúcia de Vilafranca

La primera fira-mercat que se celebra és la de Santa Llúcia, que tindrà lloc del 4 al 13 de desembre, amb un nou emplaçament,  aquest any a la plaça Jaume I. El mercat nadalenc obrirà de 10 a 20h de dilluns a dijous, i fins a les 20.30h divendres, caps de setmana i festius.

S’hi podran trobar parades d’articles típicament nadalencs, com ornamentació floral i de Nadal, tions, figures pel pessebre, avets, tot tipus de decoració nadalenca, llaminadures i  parades d’artesania (artesania alimentària,  bijuteria, joieria, cosmètica, decoració, ganxet, personalització de regals, etc).

Enguany no hi haurà els tradicionals tallers de Santa Llúcia o les actuacions musicals però la zona estarà ambientada amb una il·luminació especial de Nadal. Destaca com a novetat la il·luminació de la basílica de Santa Maria, on s’hi projectaran elements nadalencs que aniran canviant al llarg de tot el Nadal.

La fira-mercat comptarà amb totes les mesures de seguretat per tal d’evitar el risc de contagi de la Covid-19.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!