Agenda del Penedès

Altres

1r Concurs de Fotografia 2020 de l'Alt Penedès-Garraf de la CAATEEB

Vilafranca del Penedès | Delegació de l'Alt Penedès-Garraf | 30-11-2020 fins 17-01-2021

1r Concurs de Fotografia 2020 de l'Alt Penedès-Garraf de la CAATEEB

Bases:

Poden prendre-hi part tots els col·legiats i col·legiades, així com els estudiants d’arquitectura tècnica que tinguin Targeta Accés de les comarques de l’Alt Penedès-Garraf.

Per participar en el concurs, s’haurà de tenir un compte a Instagram, amb un perfil públic, i respectar les condicions d’aquesta xarxa.

Les fotografies hauran d’estar etiquetades amb el hashtag #aparelladorsapeudobra i #caateeb sense perjudici d’altres etiquetes que l’autor o l’autora vulgui incloure.

Cada fotografia haurà de portar títol.

Per participar al concurs, caldrà enviar cada fotografia en format digital, al correu de la Delegació (caateeb.vilafranca@apabcn.cat), on s’hi farà constar el nom, núm. de col·legiat, l’adreça i el telèfon de l’autor/a, el títol de l’obra i una breu descripció (dues línies) o la localització de la fotografia i l’arxiu digital original.

No hi ha limitació a la quantitat de fotografies per participant i no es tindran en compte les valoracions d’altres usuaris sobre les fotografies que hi participin.

Únicament poden presentar fotografies els autors/es d’aquestes.

El concurs s’inicia el dia 30 de novembre de 2020 i finalitzarà el dia 17 de gener de 2021.

Descarrega les bases

Descarrega el formulari

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!