Agenda del Penedès

Exposicions

Quan parles fas màgia

Cunit | 14-12-2020 12:06 h. fins 22-01-2021

Quan parles fas màgia

Aquesta campanya vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d’enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. I ho fa a partir de la metàfora de la màgia. "Quan parles fas màgia" focalitza l’atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua. Una mostra de l’èxit del programa és que aquest novembre s’ha arribat a les 150.000 parelles creades des del seu inici.
Tot i que la campanya mostra tant la modalitat presencial com la virtual del programa, a partir de l’alerta sanitària provocada per la covid-19, es promou que les converses de les parelles lingüístiques per practicar el català es facin a través de videoconferència. Totes les persones que vulguin afegir-se al programa, com a aprenentes o com a voluntàries, ho poden fer a través del web www.vxl.cat.
L’exposició es podrà visitar de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 19.30 h. 

Lloc i adreça de l'acte

  • Cunit
  • Biblioteca Marta Mata

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!