Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Els Pastorets del Círcol Catòlic

Vilanova i la Geltrú | 25-12-2020 19:00 h. fins 10-01-2021

Els Pastorets del Círcol Catòlic

El cartell d'enguany, signat per Ventura Orriols, és una reproducció del cartell que es va il·lustrar l'any 1983. Un any també especial pel teatre, ja que va ser totalment remodelat, i les representacions van ser interpretades al Foment Vilanoví. El programa de mà es podrà descarregar mitjançant un codi QR a la web del teatre www.circolcatolic.com . En ell també s'hi trobarà un article dedicat al 35è aniversari del “Mur de Teatre” pintat pel vilanoví Armand Cardona, que presideix l'escenari. Durant l'acte de presentació de les novetats d'enguany, la regidora de Cultura, Adelaida Moya, va dedicar unes paraules d’agraïment a tota la família del teatre per l’esforç que han hagut de realitzar en l’adaptació́ del text, la reducció d'actors i músics, i els temes d'aforament. En aquest sentit, va exposar que el Círcol Catòlic és escola de teatre des de fa molts anys, gràcies al treball col·lectiu que han fet totes les persones que han dedicat el seu temps al servei de l'entitat.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!