Agenda del Penedès

Altres

Jornada de donació de sang a Sant Pere de Ribes

Sant Pere de Ribes | 21-01-2021 10:00 h.

Jornada de donació de sang a Sant Pere de Ribes

Com en els darrers mesos, el dijous 21 de gener, el municipi tornarà a acollir una jornada especial que tindrà lloc al Casal de la Gent Gran de les Roquetes (c. de Roger de Flor, 53-55), de 10 a 14 i de 17 a 21 hores. Cal que els donants reservin hora des del web donarsang.gencat.cat.

Sant Pere de Ribes és un dels municipis catalans que més suport ha fet a la donació de sang durant l’estat d’alarma


Campanyes amb mesures de seguretat

El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Des d’aquesta setmana, entre d’altres accions, els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l’espai, han de guardar una distància mínima d’un metre amb la resta de persones i tenen un bolígraf d’un sol us per emplenar el qüestionari, entre d’altres.

Cal recordar, a més, que el coronavirus COVID-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.    Avui al Penedès