Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Jordi Pessarrodona presenta el seu llibre Una qüestió de nassos a Vilafranca del Penedès

Vilafranca del Penedès | 16-01-2021 18:30 h.

Jordi Pessarrodona presenta el seu llibre Una qüestió de nassos a Vilafranca del Penedès

El 20 de setembre del 2017 a Jordi Pessarrodona se li va acudir posar-se un nas vermell al costat de la policia davant de la Conselleria de Governació. Aquest gest, que tantes vegades havia repett amb Pallassos sense Fronteres amb soldats que anaven i venien del front de batalla en països en guerra com Croàcia, Bsnia o Senegal, aquí, a arcelona, li va complicar la vida. Allà on ell volia expressar pau i diàleg, alguns van interpretar odi, desafament i burla. Aquesta errBnia interpretació va fer posar en marxa la maquinària repressiva de l’Estat espanyol i es va iniciar, així, una persecució judicial cap a Jordi Pessarrodona que encara dura en l’actualitat. L’aforament de la sala serà limitat i s’aplicaran totes les mesures de seguretat necessàries. Després de la presentació del llibre, Pessarrodona serà present a l’acte dels Músics per la Llibertat, a les 8 del vespre a la plaça de la Vila.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!