Teatre, dansa i arts escèniques

El Trencanous, del Ballet de Barcelona

Vilafranca del Penedès | 23-01-2021 20:00 h.

El Trencanous, del Ballet de Barcelona

Un fet destacable d’aquesta companyia que representarà el ballet, és  que compta amb una ballarina vilafranquina que es va formar els seus primers anys a l’Escola de Dansa Assumpta Trens del Casal, la Marina Solé Albornà.

El clàssic ballet de Nadal “El Trencanous”, explica la història de la Clara, una valenta i atrevida jove que junt amb el seu Trencanous s’endinsa en un preciós viatge travessant una tempesta d'hivern fins a arribar al Món dels Dolços, on la protagonista descobreix una força interior que desconeixia tenir.

Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web del Teatre Casal: www.teatrecasal.com o a les oficines de l’entitat de 17:00h a 20:00h.

Ballet de Barcelona

El Ballet de Barcelona  és la companyia de dansa clàssica i contemporània de Catalunya. Fundada sobre principis ètics estrictes, els seus fundadors i directors Carlos Renedo (Barcelona) i Chase Johnsey (Florida), van crear una companyia sota condicions empresarials modernes i basada en una gestió ètica. Tots dos amb una llarga trajectòria en el món de la dansa, incloent-hi grans companyies com Les Ballets de Trockadero, l'English National Ballet de Londres, o la Metropolitan Opera House de Nova York, han aconseguit establir, junt amb la directora associada Carolina Masjuan, la companyia que el país necessitava; sent aquesta ja un referent internacional i amb 50 ballarins de més de 20 nacionalitats. El Ballet de Barcelona es caracteritza per ser una companyia professional lliure d'expectatives corporals poc realistes, sense discriminació ètnica o de gènere, practicant tracte just, transparència i inclusivitat

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!