Agenda del Penedès

Cinema i vídeo

Què fem amb els espais de la repressió franquista?

Vilafranca del Penedès | 27-02-2021 18:00 h.

Què fem amb els espais de la repressió franquista?

El documental produït per Òmnium Cultural, juntament amb entitats de memòria històrica, recupera algunes de les històries de tortures que es van viure a la comissaria de Via Laietana de Barcelona mitjançant el testimoni del Dr. Antoni Batista, que va investigar a bastament tot el període de repressió franquista.

La projecció compta també amb el testimoni de representants d’espais de memòria de tot el món, que expliquen com s’han transformat els centres de detenció de les dictadures.

L'entrada a l'acte funcionarà amb el sistema de taquilla inversa, l'aforament de la sala està limitat al 50% i cal reservar entrada a: https://ja.cat/doc20-N. És obligatori l'ús de mascareta.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!