Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

“Activistes per la vida”, de Gervasio Sánchez

Vilafranca del Penedès | 15-03-2021 18:00 h.

“Activistes per la vida”, de Gervasio Sánchez

El fotògraf i periodista Gervasio Sánchez presenta a Vilafranca del Penedès el llibre “Activistes per la vida”, editat per Entrepobles i Blume. La presentació se celebrarà el dilluns 15 de març a les 18.00 h al Claustre de Sant Francesc de Vilafranca (Carrer de Sant Pere, 3). L’acte, organitzat per l’associació de cooperació internacional Entrepobles, comptarà també amb la intervenció de Teresa Coll, membre d’Entrepobles Penedès.

“Activistes per la vida” recull el testimoni de 40 defensors i defensores que estan amenaçats de mort per la defensa que fan del seu territori, del medi ambient, i dels drets socials i humans a Guatemala i Honduras. Aquesta defensa entra en conflicte amb els interessos de grans empreses o grups transnacionals que operen amb impunitat per a l’extracció dels recursos naturals i les matèries primeres —sobretot de mineria, hidroelèctriques i de monocultius, per vendre al mercat mundial— a Hondures i Guatemala, dos dels països més violents del món.

El llibre recull tots els testimonis presentats a l’exposició homònima de Gervasio Sánchez, organitzada per l’associació Entrepobles, que es podrà visitar a Vilafranca del Penedès del 9 de juliol al 15 d’agost a la Capella de Sant Joan (Plaça de la vila s/n).

L’exposició “Activistes per la vida” a Vilafranca del Penedès, organitzada per Entrepobles Penedès, té la col·laboració de les Regidories de Cultura i de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca, i compta amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya. A més, l’acte de presentació del llibre compta amb la col·laboració de la Llibreria La Cultural.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!