Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Carla Motis Trio featuring Andrea Motis al Festival solidari MUSiCVEU

Vilafranca del Penedès | Caves Rovellats | 21-08-2021 20:00 h.

Carla Motis Trio & Featuring Andrea Motis al Festival solidari MUSiCVEU

Carla Motis, una artista amb una gran personalitat i estil propi, component durant molts anys de la Sant Andreu Jazz Band. Ens presentarà un repertori de temes de jazz clàssic i composicions dels seus músics preferits, que conformen un ampli ventall atemporal.

El trio està format per Joan Chamorro, el seu mentor i Marçal Perramon, magnífic saxofonista comptant amb la col·laboració especial d'Andrea Motis, una del jazz women més prodigiosa del nostre país.

Per gaudir al màxim del marc incomparable on es durà a terme el concert, el Festival MUSiCVEU ha preparat un vespre molt especial, donant l’opció de visitar les Caves Rovellats abans del concert i gaudir plegats durant l’actuació del Cava Bar i Food Trucks situades als jardins.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!