Música, concerts, balls

Nimbus, de Laura Farré Rozada

Vilanova i la Geltrú | 17-04-2021 20:00 h.

Nimbus, de Laura Farré Rozada

Nimbus és un viatge musical que explora les possibilitats creatives de l'aigua com a font d'inspiració. Es tracta d'un disc conceptual cíclic, concebut com la segona part de The French Reverie (2018), i que segueix escrutant la música clàssica francesa dels segles XX i XXI, a partir de les seves influències en altres compositors europeus i asiàtics. També és la continuació d'un projecte de divulgació de la música contemporània pel públic general, i, a gran escala, el disc completa un homenatge a Olivier Messiaen (1908-1992), comprès entre els dos enregistraments.

A nivell artístic, la voluntat és que el disc sigui una experiència visceral i estimulant per a qualsevol persona que tingui ganes de descobrir aquest repertori. No cal entendre la música contemporània per gaudir-la.

 

FITXA ARTÍSTICA

Compositora i pianista: Laura Farré Rozada.
GÈNERE: música contemporània.

DURADA: 70'

PREUS: 15€ (anticipada) i 17€ (a taquilla el dia del concert). Consulteu descomptes i abonament.

VENDA: a partir del 6 de març, a les 11h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

WEB: www.laurafarrerozada.com

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!