Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Estat d'emergència

Vilanova i la Geltrú | 18-04-2021 18:00 h.

Estat d'emergència

El panorama creatiu del circ català ofereix una gran riquesa i diversitat de companyies i creadors que gaudeixen de reconeixement nacional i internacional. Per tal de donar visibilitat, compartir i apropar el circ a públics més amplis, i en el marc del Pla d'Impuls del Circ, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Grec Festival de Barcelona posen en marxa la Producció Nacional de Circ, una peça de gran format escènic que compta amb el suport de La Vela de l'Estruch de l'Ajuntament de Sabadell i la complicitat dels grans equipaments escènics municipals de Catalunya.

La Producció, que es va estrenar al Festival Grec, està fent gira pels principals escenaris públics catalans, entre ells, el Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú, on arribarà per tal de celebrar el Dia Mundial del Circ.

La Producció Nacional de Circ presenta l'espectacle de creació col·lectiva Estat d'Emergència. Un espectacle pensat per mostrar-nos, a través del circ, com veuen el món i com s'enfronten als problemes d'un planeta a punt de col·lapsar els i les joves artistes d'avui, i que ha acabat creant-se... en plena emergència sanitària. No ha estat fàcil, però en circumstàncies difícils i molt poc habituals, Estat d'Emergència s'ha convertit en una realitat. De fet, la pandèmia ha acabat afegint-se a la llarga llista de crisis a les quals s'enfronten també els i les artistes: des del col·lapse ecològic fins a l'auge del feixisme o la crisi de l'habitatge.

 
FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Joan Ramon Graell, amb l'ajudantia de Joan Arqué i Špela Vodeb.
Autoria: Creació col·lectiva.
Dramatúrgia: Joan Arqué.
Moviment: Špela Vodeb.
Interpretació: Maria Palma Borràs, Lara Renard García, Carlos Francos Peré, Gabriel Salaün Rivalland, Júlia Clarà Badosa, Raimon Mató Rabassedas, Bruno Toso del Valle.
Il·luminació i espai escènic: Adrià Pinar.
Composició musical: Xavier Janué (The Built in Band), Sergi Fàbregas, Lorenzo Porcaro.
GÈNERE: circ.

DURADA: 75'

EDAT RECOMANADA: + 9 anys

PREUS: Consulteu descomptes i abonament.

Anticipada:

12€ Platea i llotges centrals
10€ Llotges laterals
8€ Galliner

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!