Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Festival + Chapeau 2021

Sant Pere de Ribes | 28-04-2021 08:27 h. fins 02-05-2021

Festival + Chapeau 2021

L'organització vol posar en valor l'art del circ i enguany el volen reivindicar com la disciplina de les arts en moviment, també, aquest any defensen que és el moment de donar suport a la creació artística i l'esforç de tants i tants artistes per tirar endavant els seus propis projectes també en aquestes circumstàncies tan complicades. Per això aquest 2021, el Festival Fes + Chapeau serà un avant i després en la història del festival i serà l’aparador, l'espai de mostra de moltes de les companyies que ja han estat passant pel seu programa de suport a la creació i de residències artístiques Celler de Creació 21'. Això significa que el festival apostarà per la nova creació el públic podrà gaudir per primera vegada a la comarca de molts espectacles en fase de creació (work in progress) en un esdeveniment que serà interactiu que demanarà de l'opinió i participació del públic.

Esteu pendents perquè les entrades es posaran a la venda aquest divendres 26 de març i els aforaments seran reduïts i limitats a causa de les circumstàncies sanitàries. 

El artistes que ens passaran en aquesta edició del Festival Fes + Chapeau: Festival Internacional de les Arts en Moviment en Risc són:

 

Francisco Rojas  y Benny

Veronica Capozzoli

Churry La Clown

Anonima Teatro

Ferran Orobitg

Viral Circ

Cia Cai

Janika

Iron Skulls co

Michele y Francisca

Rata and the Whiteys

TocToc Birds

Rauxa
Maximiliano Yeinner
Uta Circ

Payaso Loco

Albert i Joan

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!