Exposicions

Fragments seleccionats. Racons escollits

Vilanova i la Geltrú | La Sala | 26-03-2021 12:43 h. fins 16-05-2021

Fragments seleccionats. Racons escollits

Una àmplia diversitat d’estils i tècniques a partir de peces originals i creades pròpiament per a aquesta exposició, en la que cada artista experimentarà amb nous formats, nous materials, nous colors amb l’objectiu d’estimular la creació.

Les propostes d’artistes ja consolidats conviuran amb els treballs de tres artistes locals emergents. El projecte vol donar visibilitat a aquestes arts i alhora també fer visible el treball dels creadors locals emergents.

L’exposició és un projecte coordinat pel comissari i artista Melcior Martí i el Centre d’Art Contemporani La Sala.

Artistes participants en l’exposició: Albert LLobet Ascaso, Assumpció Espada, Barbaformosa, Carol Fleischman, Elisabet Sánchez Díaz, Eva Blanes, Félix Lozal, Francesca Piñol Torrent, Francesca Poza, Isona Ten, Kima Guitart, Laia Adsuara Nadeu, Laura Surroca Vilarnau, Melcior Martí,  Pamela Pérez, Teresa Casanovas, Teresa Rosa Aguayo,  Patrícia Aguiló Bestard, Patricia Hugues, Victòria Rabal Merola, Ximena Pérez Grobet.

Comissari: Melcior Martí

Exposició organitzada i produïda per l’AFAD (Associació d’Artistes i Artesans del Foment de les Arts i el Disseny) i La Sala.

Horaris:
De dimarts a dissabte de 18 a 20h.
Dissabtes, diumenges i festius d’11 a 14h

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!