Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

La Covid i el turisme: canvi en la utilització dels espais exteriors

Vilafranca del Penedès | 13-04-2021 19:00 h.

La Covid i el turisme: canvi en la utilització dels espais exteriors

L’acte començarà amb la presentació a càrrec d’Èric Enguita, professor de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, sota el títol La Covid i el turisme: canvi en la utilització dels espais exteriors. Després, la paisatgista Soazig Darnay moderarà la taula rodona amb Kiko Figueras, de l’Agrupació d’Agricultors del Pla de Manlleu +500; la dinamitzadora cultural Rosa Vendrell; Josep M. Feliu, historiador i gestor cultural; i Imma Pulido, cap de Comunicació i Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

Aquesta tertúlia del CEPvi, coordinada per la historiadora Montserrat Julià, pretén analitzar les oportunitats que genera l’entorn natural de la masia com a espai de benestar emocional i com es complementa amb rutes culturals o espais interessants des del punt de vista patrimonial per a aquells que viuen a la ciutat en un moment en què la pandèmia de la Covid ha reforçat el valor d’aquest vincle.

Les masies formen part del paisatge patrimonial del Penedès i ofereixen als cellers la possibilitat de plantejar la proximitat amb la natura més enllà de la vinya, i esdevenen el complement perfecte per als amants de l’enoturisme i el turisme rural.

L’objectiu de Les tertúlies del CEPvi és apropar la realitat del sector als alumnes de l’Escola d’Enoturisme i a les empreses vinculades.  La paisatgista Soazig Darnay i la historiadora Montserrat Julià, ambdues membres del CEPvi, impulsen aquests debats amb les empreses del sector per estudiar la realitat actual del turisme rural i els seus vincles amb el sector del vi.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!