Conferències, col.loquis

Presentació del llibre Cubelles desapareguda, d’Antoni Pineda i Joan Vidal

Cubelles | 22-04-2021 18:30 h.

Presentació del llibre Cubelles desapareguda, d’Antoni Pineda i Joan Vidal

Un llibre que s’afegeix al que, amb la mateixa temàtica, els mateixos autors van publicar l’any 1995 amb el títol d’Història gràfica de Cubelles (1900-1970) i al que, com a continuació, va aparèixer el 2001 amb el nom d’Història gràfica de Cubelles (1970-2000), aquest conjuntament amb altres col·laboradors. Aquest nou llibre us convida a fer un passeig per la història recent de Cubelles a través d’imatges que van des de principi del segle XX fins a les acaballes dels anys seixanta i que ens mostren persones, carrers, tradicions, paisatges i fets històrics. Un bonic i nostàlgic itinerari en què al costat d'indrets que han canviat radicalment la seva fesomia veurem celebracions de divers tipus – religiós, cultural i popular– i descobrirem aspectes destacats de la vida quotidiana de la vila. El Cubelles desapareguda, en definitiva, ens permet retornar a aquell poble que fins a principi dels anys seixanta no va arribar al miler d’habitants, un poble dedicat a l’agricultura i que vivia intensament les seves tradicions.

NOTA: Aforament limitat. Acte inclòs dins la 47 Setmana Cultural. En cas de pluja es faria a la sala d’activitats del Centre Social Joan Roig i Piera.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!