Exposicions

Presentació del llibre "Dones invisibles?"

Vilafranca del Penedès | 22-04-2021 19:00 h.

Presentació del llibre

El volum, editat per Efadós és un recorregut per a través d’imatges i textos que van, des de la infantesa fins a la vellesa, on el lector s’endinsarà en les tasques que es desenvolupaven en la societat agrària catalana, en el tipus de família, en els espais on es relacionaven i en les feines i responsabilitats que tenien les dones, en funció de les diferències socials existents. Malgrat la discriminació que patien, jugaven un paper determinant en les relacions de la comunitat pagesa i també en la transmissió de la cultura popular, en la vida econòmica i també en la força creixent dels moviments socials.

Inscripció per a l’assistència (obligatòria donat l’aforament limitat)

L’assistència a la presentació del llibre és gratuïta però l’aforament serà limitat, per la qual cosa caldrà fer la reserva prèvia enviant un missatge de whatsapp al 655 082 755

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!