Fires i festes

Diada de Sant Jordi a Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú | 23-04-2021 09:00 h.

Les parades de Sant Jordi de Vilanova deixen la rambla aquest any i es traslladen a la plaça del Mercat

Divendres vinent, 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, la plaça de Soler i Carbonell (plaça del Mercat) acollirà les tradicionals parades de venda de llibres i roses que enguany, tal com ja va succeir l'any anterior, ha calgut adaptar a la normativa sanitària marcada per la pandèmia per COVID-19.

Aquesta adaptació ha obligat també a realitzar una diada exclusivament professional, on només hi poden participar floristeries, llibreries i editorials. Per tant,  a diferència de com se sol celebrar, enguany no hi haurà presència d'entitats.

Quatre parades de venda de roses, vuit parades de venda de llibres i dues editorials compartiran un espai de 540 metres quadrats a l'aire lliure, amb control sanitari i d'aforament fins a un màxim de 135 persones, obert de 9 del matí fins a les 8 del vespre.

Publicacions d'autors i autores locals

Cada any proliferen a la ciutat els títols d'obres d'autors i autores locals. Enguany aquest nombre de publicacions ha estat molt elevat. En total s'han publicat vint-i-un títols de llibres per a públic adult, sis títols de llibres per a públic infantil i cinc títols de llibres autoeditats. Aquí en teniu la relació de tots ells.

Per tal de difondre aquestes novetats literàries, Canal Blau Televisió emetrà un programa especial el 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, amb entrevistes als seus autors i autores. El programa ha estat organitzat conjuntament amb la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú, i en col·laboració de l'editorial El Cep i la Nansa i les llibreries de la ciutat.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!