Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Conferència institucional de Sant Jordi a Vilafranca

Vilafranca del Penedès | auditori de VINSEUM | 22-04-2021 19:30 h.

Conferència institucional de Sant Jordi a Vilafranca

Actualment, Martí Boada és membre de Comitè Espanyol de l'PNUMA (Programa de les Nacions Unides pel Medi Ambient) i també treballa com a assessor científic de la UNESCO. Entre d’altres reconeixements, va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya l’any 1999.

La seva tasca divulgadora en el camp de les ciències ambientals s'ha traduït en la publicació de nombrosos articles científics, d'avaluació i opinió; en la participació de nombrosos congressos nacionals i internacionals; i en la publicació de més d’un centenar de llibres. Aquest Sant Jordi ha tret el llibre Poesia forestal (El Cep i la Nansa Edicions), un recull de 130 poemes, on Boada mostra l'amor cap a l'entorn natural, la crida al canvi, el viatge a l'altre hemisferi, el laberint del temps, l'amistat, l'espera i l'observació…

La conferència de Martí Boada serà el primer acte amb motiu de la Diada de Sant Jordi que se celebrarà a Vilafranca. Es durà a terme seguint totes les mesures de prevenció de la COVID19 i l’aforament de l’auditori de VINSEUM serà limitat.

Actes del dia 23

El mateix divendres 23 d’abril, Sant Jordi, Vilafranca del Penedès celebrarà la Diada amb un seguit d’activitats combinant el tradicional mercat de llibres i roses a la rambla de Sant Francesc, amb altres activitats, totes elles adaptades a les restriccions amb motiu de la COVID19.

Pel que fa al mercat de llibres i roses, seguint les recomanacions establertes pel PROCICAT, la jornada s’adreçarà únicament a professionals de la ciutat i del mercat. Per tant, hi haurà principalment les llibreries, floristeries i editorials de Vilafranca. El fet de comptar amb únicament aquestes parades permetrà un major control dels espais i de l’afluència de públic i ajudarà a la reactivació econòmica del sector. L’Ajuntament està treballant en el protocol per garantir les mesures sanitàries i de seguretat, que serà semblant al Mercat dels Dissabtes, amb tancament perimetral i control d’aforament. L’horari del mercat de roses i llibres serà de les 9 a les 21h.

Paral·lelament al Mercat de llibres i roses, també es durà a terme el Mercat d’artesania de Sant Jordi, a càrrec del Col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès i que es farà de 10 a 21h, a la plaça de la Constitució.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!