Agenda del Penedès

Excursions, sortides

L’aclarida a la terra del Préssec d’Ordal

Subirats | 24-04-2021 10:00 h. fins 25-04-2021

L’aclarida a la terra del Préssec d’Ordal

Cap a final d’abril, una vegada ha minvat el risc de glaçades i el fruit encara és molt petit, es fa l’aclarida del presseguer que consisteix en treure una part considerable dels fruits per garantir la bona qualitat i una mida adequada dels préssecs que maduraran.
La passejada per conèixer aquesta tasca del camp i contemplar els presseguers a la primavera és d’agradable realització i poca complexitat. A banda, els visitants descobriran el carrer de Can Rovira i parlaran amb els productors de préssec d’Ordal de les tasques de cultiu dels presseguers.

Informació addicional
Sortida passejada: A les 10 o a les 12 hores.
Punt de trobada: Escultura del Préssec d’Ordal a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal
Preu de l’activitat: Adults 5€ (inclou guia local, assegurança) - Infants fins a 12 anys acompanyats d’un adult entrada gratuïta.
Durada de l’activitat: 1 hora i 45 min.
Recorregut: 4,5 quilòmetres (es recomana portar calçat adient i/o gorra)

Reserves
Fes la teva reserva a través de l’Oficina de Turisme de Subirats: Tel. 93 899 34 99 – info@turismesubirats.cat – www.turismesubirats.cat

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!