Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Josep Font i Via presenta el llibre “Contes”

Vilafranca del Penedès | 05-05-2021 19:30 h.

Josep Font i Via presenta el llibre “Contes”

Per tal de poder garantir la seguretat sanitària, l’aforament serà limitat i l’entrada es farà segons l’ordre d’arribada fins a completar la capacitat prevista. L’acte es podrà seguir en directe per Instagram (@AGRICOL1876) i més endavant disponible a YouTube.

Contes està estructurat amb trenta-un relats breus, amb un llenguatge directe i col·loquial, sense floritures literàries i amb un afinat sentit de l'humor. Els contes de Josep Font presenten situacions quotidianes que conviden a la reflexió, a traves d’uns personatges sense atributs, passius i perplexes. Ens atrapa des del primer moment en tots i cada un dels seus relats, que poden començar amb un to lleuger i acabar amb un protagonista enfrontat a profunds dilemes morals o existencials.

 

Josep Font va posar-se a treballar, de molt jove, al departament d'informàtica d'una empresa de l'Alt Penedès. Va ser allà on va tenir l'oportunitat de conèixer Joan Brossa i de poder col·laborar amb ell, entre altres persones, en la confecció de La sextina cibernètica (1981). Darrerament, durant l'Any Brossa, ha participat en diverses xerrades a Vilafranca del Penedès i a Barcelona per donar a conèixer de quina manera, durant els anys vuitanta del segle passat, es va arribar a concebre i crear un poema cibernètic.

De sempre ha estat una persona molt compromesa amb la defensa de la llengua i la cultura catalanes i publica, amb relativa freqüència, a la premsa comarcal.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!