Música, concerts, balls

De cap per avall

Vilanova i la Geltrú | 16-05-2021 18:00 h.

De cap per avall

Ambauka vol posar el món de cap per avall, capgirar i canviar les coses del nostre entorn per millorar-ho, i implica el públic des de l'inici del concert per assolir junts aquest objectiu.

De cap per avall és el tercer disc i el nou concert familiar d'Ambauka. Al llarg de l'espectacle, ens conviden a reflexionar sobre qüestions emocionals, socials i mediambientals amb cançons del nou disc i algun dels hits anteriors. Ho fan d'una manera dinàmica i divertida, amb música 100% en directe i combinant sons i músiques populars i modernes.

Un concert amb molta canya per a tota la família amb què Ambauka us convida a capgirar-ho tot i a posar el món #Decapperavall!

 

Com a activitat complemenària, el 9 de maig es projecta la pel·lícula Ambauka i el fantasma Bububú, al mateix Auditori i amb un preu de 2€. Pots adquirir el paquet de descompte AMBAUKA: cinema (9 maig) + concert (16 maig) per 7,50€.

De cap per avall
FITXA ARTÍSTICA

Veu: Maria Cirici.
Veu, tenora, gralla, saxo, flauta de bec: Magí Canyelles.
Veu i guitarra: Josep Miquel Janés.
Veu i baix: Fidel Cano.
Veu i batería: Cesc Valverde.
Guitarra: Gerard Araiz.
Trombó: Pere Ferré.
Idea original i direcció artística: Ambauka
Música: Ambauka
Direcció escènica: Roger Cònsul
Tècnic de so: Pau Vinyoles
GÈNERE: música familiar.

DURADA: 70'

PREU ÚNIC: 6,50€. Exclòs de descomptes i abonament. Pots adquirir el paquet de descompte AMBAUKA: cinema (9 maig) + concert (16 maig) per 7,50€.

VENDA: a partir del 6 de març, a les 11h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!