Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Cantem! T'ho diré cantant

Vilanova i la Geltrú | 19-06-2021 18:00 h.

Cantem! T'ho diré cantant

El projecte pedagògic Cantem! continua aquest curs 2020-2021 amb la complicitat de l'ECMM i gràcies a la participació dels centres de secundària de la nostra ciutat que s'hi han afegit.

Amb aquest projecte volem apropar i fomentar la música i la cultura al joves de secundària, a més a més d'aportar valors com el treball en equip, la confiança en els altres, la pròpia confiança, etc. a través del cant coral.

Adaptant-nos a la situació actual a causa de la COVID19, i per tal de mantenir les mesures sanitàries establertes, el projecte s'ha reformulat, s'ha treballat amb els grup bombolla dels centres i el resultat final es mostrarà amb l'estrena d'un producte audiovisual, en el que veurem el resultat final i tot el procés de creació.

El repertori d'aquest Cantem! es nodreix d'alguns del musicals més coneguts d'aquest gènere en el que les coses es diuen cantant. Des dels Miserables fins a El petit príncep, farem un petit recorregut per descobrir alguna de les seves cançons més populars.

T'ho diré cantant
FITXA ARTÍSTICA

Direcció artística: Isabel Pla.
Producció: Auditori Eduard Toldrà.
Intèrprets: alumnes de 1r d'ESO de l'IES Manuel de Cabanyes, IES Joaquim Mir, Col·legi Divina Providència i INS Baix a mar.
Músics: Pau Montané (percussió) i Maria Josep Carbonell (piano).
Gravació: Crispetes Films.
GÈNERE: projecció film cant coral.

DURADA: 50'

PREU ÚNIC: 2€. Exclòs de descomptes i abonament.

VENDA: a partir del 6 de març, a les 11h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

WEB: www.escenavilanova.cat/projectes_pedagogics

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!