Fires i festes

Fira “Conte va! Va de contes”

Vilanova i la Geltrú | 08-05-2021 17:01 h.

Fira “Conte va! Va de contes”

Dissabte 8 de maig, de 17 a 20 hores, als jardins del Museu Romàntic Can Papiol s'hi farà l'activitat Berenar de Contes. Amb sessions cada 15 minuts, els assistents podran escoltar tres contes en família, a càrrec de l'Associació de Narradores i Narradors Anin

Les entrades es poden adquirir a la biblioteca Armand Cardona Torrandell,  al preu de 3 euros.

La segona activitat organitzada per aquest 2021 és l'exposició Conte va! Va de contes que es podrà visitar del 14 de maig fins al 13 de juny al Centre d'Art Contemporani La Sala. L'exposició vol mantenir-se com una cita de referència de la il·lustració contemporània al nostre país.

Com cada any, la selecció de participants de la mostra és causada pels il·lustradors que van exposar l'any anterior creant així una riquíssima xarxa.

La Fira compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, especialment de les àrees relacionades amb la Cultura i l'Educació. Es tracta d'una fira consolidada dins el programa cultural de la ciutat que ofereix un ampli programa d'actes per a un públic familiar. El cartell de l'edició d'enguany és obra de la il·lustradora Eva Sans Ribera.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!