Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Les sirenes són calbes

Vilafranca del Penedès | 08-05-2021 18:00 h.

Les sirenes són calbes

En aquesta ocasió, CIA. DeLiri planteja en el seu espectacle el viatge de dos adults immersos en el ritme frenètic de la societat actual, en un món oníric a través d’una rentadora i a la recerca d’uns mitjons desaparellats. Un espectacle còmic i alhora poètic que reclama el dret a no haver de ser gris pel fet de ser adult, a triar en què volem emprar el nostre temps i que ens recorda que nosaltres tenim les respostes del que estem buscant.

Les entrades es poden adquirir a la web del Teatre Casal: www.teatrecasal.com, a les taquilles del teatre una hora abans de l’espectacle o a les oficines les Casal de 17:00 h a 20:00 h.

 

CIA. DeLiri

CIA DeLiri neix el 2009 i des d'aleshores camina fent espectacles familiars d'actors i titelles de petit i gran format, treballant amb amor i dedicació per les menudes i menuts de la família, ja que consideren que fer humor és una cosa molt seria.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!