Agenda del Penedès

Exposicions

Selfies i sentiments confinats en temps de pandèmia

Vilanova i la Geltrú | Mercat del Centre | 23-04-2021 09:00 h. fins 23-05-2021

Selfies i sentiments confinats en temps de pandèmia

L'exposició consta de tres parts, per una banda selfies que l'autora va demanar durant la pandèmia i 150 persones van enviar, molts d'ells vilanovins i també gent coneguda com el Gerard Quintana. Una segona part amb poemes de poetes de Catalunya i de Vilanova. I un altre part on l'autora exposa les fotos fetes per ella durant la pandèmia.

Marga Serra explica "la pandèmia del Coronavirus es va declarar el dia del seu aniversari, l’11 de març. Durant els 60 dies de confinament estricte, els dies es replicaven com els virus, i quasi tots em semblaven iguals, però no tothom els veia de la mateixa manera. Vaig demanar a amics i coneguts presencials i virtuals que m’enviessin un selfie dient el que sentien o el que pensaven".

Les xarxes simbolitzen la comunicació que es va teixir entre nosaltres aquells dies. Els escrits i les fotografies es podran veure també a l’instagram @margaserra

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • Organitza: Mercat del Centre Vilanova i la Geltrú

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!