Agenda del Penedès

Fires i festes

1r Saló de l'Automòbil de Vilafranca del Penedès

Vilafranca del Penedès | 14-05-2021 10:00 h. fins 15-05-2021

1r Saló de l'Automòbil de Vilafranca del Penedès

Al saló s’hi exposaran, amb unes condicions excepcionals, un total de més de 300 vehicles i furgonetes nous i d’ocasió repartits al llarg dels concessionaris que Grup Jounou i Grup Nicolás tenen a l’Avinguda Tarragona de Vilafranca. A més a més, també s’hi podran grans descomptes i oportunitats en automòbils km-0.

El saló tindrà lloc als diferents concessionaris dels dos grups automobilístics que es troben a l’Avinguda de Tarragona de Vilafranca del Penedès –Ford, Volvo, Volkswagen-Audi, Nissan, Opel, Seat, Hyundai i Honda. L’horari d’obertura durant els dos dies del saló serà de 9 del matí a 2/4 de nou del vespre ininterrompudament.

Per tal de garantir les mesures d’higiene i protecció, s’aplicaran tots els protocols sanitaris per garantir la seguretat de tots els assistents –punts de gel hidroalcohòlic, ventilació, desinfecció de vehicles.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!