Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Nedo blau, espectacle poètic amb música i dansa

Vilafranca del Penedès | 19-05-2021 19:00 h.

Nedo blau, espectacle poètic amb música i dansa

L’espectacle Nedo blau és un passeig poètic que agermana literatura, música i dansa, que ens oferirà la ballarina Aida González, la músic Valeria Feigan i la poeta  Marta Pérez Sierra. Introduirà l’acte la crítica literària Anna Ruiz..

Nedo blau dona veu a la dona. La violència de gènere i l’etern silenci femení i la simbologia del femení en l’existència de la dona empresonada, no només a la presó de la justícia, sinó també a la presó d’una malaltia, del cos, de la cultura, de la religió.. La poesia de Marta Pérez Sierra esdevé medicina, que guareix la víctima

Marta Pérez i Sierra ha publicat tres llibre de relats curts.  Autora d’onze poemaris, entre els que destaquen Dones d'heura, Premi Jordi Pàmies 2010, Ostatge, XXII Premi Josep Fàbregas i Capell 2016, Escorcoll XXXVI Premi Manuel Rodríguez Martínez - Ciutat d’Alcoi 2019 i Punta de plom Premi Agustí Bartra – Ciutat de Terrassa 2019.

El seu web 4lletres.cat recull les activitats que organitza com a dinamitzadora cultural.

Aida González Olvera és ballarina professional de dansa, graduada a l'Institut de Teatre. Va formar part de la companyia IT Dansa com a oient durant un any. Ha desenvolupat idees originals com ¿Es cal o frío? també creant videodansa. Actualment resideix a Barcelona i és cocreadora d'un col·lectiu entre música, veu i cos "Madai". Connecta la paraula amb la dansa amb la poeta catalana Marta Pérez amb qui mostra en llibreries i espais no convencionals els seus projectes. És membre de companyia AncoraeDanza amb qui interpreta LUA º, peça guanyadora dels Premis Institut de Teatre '19 i estrenada al festival del Grec '20, la peça se segueix interpretant actualment.

Podeu seguir els seu treball aquí: @aidago_on

Valeria Feigan es va graduar al centre professional del Conservatori del Liceu de música moderna i jazz, va cursar primer any de estudis superiors en el departament de pop vocals a Codart University of the Arts en Rotterdam i actualment continua el grau superior de musica al Taller de Músics en Barcelona. Està desenvolupant el seu projecte personal i acaba de treure el seu primer single "SICK" que fusiona pop, house, soul i una pinzellada de flamenc

Podeu seguir el seu treball a @valeriafeigan

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!