Teatre, dansa i arts escèniques

Bruna, el musical

Vilafranca del Penedès | 15-05-2021 20:00 h.

Bruna, el musical

Ambientada als anys ‘90, la Bruna, una nena d’onze anys ha de fer un treball d’escola sobre la seva àvia. Realitzar-lo no és una tasca fàcil per la Bruna, ja que la seva àvia, amb cert grau de demència, no la pot ajudar massa. Mentrestant la seva mare, molt enfeinada i sola en la família, ha de gestionar la vida de la Bruna, la de l’àvia i la de l’empresa on treballa. L’Eric, l’amic de la Bruna, sembla tenir una vida plena amb la seva família i això fa estar neguitosa a la Bruna que també vol viure una vida plena amb la seva mare.

 

“Bruna” neix de la necessitat d’homenatjar als nostres avis i àvies que van viure i sobreviure la guerra civil. Un record a totes les seves lluites silenciades que han fet que avui en dia podem ser qui som i expressar-nos lliurement gràcies a l’art.

L’espectacle està destinat a tots els públics i especialment recomanat per a infants de més de 7 anys.

Les estrades es poden adquirir a la web del Teatre Casal, www.teatrecasal.com o a les oficines de l’entitat de 17:00h a 20:00h i a taquilla a partir d’una hora abans de l’espectacle.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!