Agenda del Penedès

Exposicions

Exposició dels treballs participants al concurs de calendaris de Vilafranca

Vilafranca del Penedès | 04-06-2021 19:30 h. fins 01-07-2021

Exposició dels treballs participants al concurs de calendaris de Vilafranca

Aquesta exposició recull els 52 calendaris que es van presentar en l’edició d’enguany del concurs de calendaris, amb el lema “Abraçades des de la sororitat”.

A la inauguració s’ha convidat totes les artistes de les obres presentades i l’exposició està organitzada pels serveis d’Igualtat i de Joventut. Hi seran presents els regidors respectius, Miquel Medialdea i Montse Arroyo. Durant l'acte, es farà una lectura de textos feministes escrits pels joves Alexis Cruz i Maria Rodríguez, joves vinculats a La Nau.

'exposició es podrà visitar a l'Espai Jove La Nau del 4 de juny al 30 de setembre en l'horari d'obertura de l'equipament: tardes de dilluns a divendres de 17 a 21h i dissabtes matí de 10 a 14h. Durant període d'estiu, del 21 de juny al 10 de setembre, l'horari passa a ser de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 17 a 21h de dilluns a divendres i els dissabtes a la tarda de 17 a 21h.

A l’acte d’inauguració caldrà assistir-hi amb reserva prèvia per controlar els aforaments i vetllar pel compliments de les mesures de seguretat. Les persones interessades en assistir a l'acte poden contactar amb el Servei d'Igualtat a través dels correus lgtbi@vilafranca.org o siad@vilafranca.org

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!