Agenda del Penedès

Altres

I Ruta Gastronòmica de la DO Penedès a Vilanova

Vilanova i la Geltrú | Diferents indrets | 10-06-2021 11:38 h. fins 15-07-2021

I Ruta Gastronòmica de la DO Penedès a Vilanova

La DO Penedès reprèn a partir del pròxim 10 de juny la I Ruta Gastronòmica DO Penedès a Vilanova i la Geltrú. Nou dels millors restaurants de gamma alta de la capital del Garraf i quinze dels cellers més representatius de la DO Penedès, ens ofereixen un seguit de sopars maridatge gastronòmics realment excepcionals que podem descarregar al web dopenedes.cat.

És una ocasió única i irrepetible per descobrir la millor gastronomia local, amb el maridatge perfecte dels vins del territori. A més, amb el valor afegit que seran els mateixos elaboradors o enòlegs dels cellers els qui explicaran els seus vins als assistents. Sens dubte, una experiència que va molt més enllà d'un gran sopar i que els amants de la cuina i els vins no es poden perdre.

La Ruta es va haver d'aturar el setembre passat, quan ja havia tingut lloc el primer dels sopars maridatge, a La Daurada. Ara, tornarem a tenir l'oportunitat de gaudir d'aquesta iniciativa de la DO Penedès, que té com a objectiu, donar suport al sector de la restauració, dinamitzar la gastronomia local i, al mateix temps, contribuir a la difusió dels vins dels cellers del territori i fer que aquests tinguin més presència a les cartes dels restaurants. No oblidem, que la DO Penedès també és Garraf!

Restaurants Participants

La Petite Mort - 10-06-2021

Macot - 11-06-2021

La Polla Xica - 17-06-2021

Ceferino - 18-06-2021

L’Hac - 01-07-2021

1918 Cuina de Mar - 02-07-2021

La Cucanya - 08-07-2021

El Dinou - 09-07-2021

El Nàutic de Cal Blay - 15-07-2021

Cellers Participants

Torelló

Finca Viladellops

Colet Viticultors

Aymar

Oliver Viticultors

Torre del Veguer

Can Feixes

Bodegues Pinord

Bodegues ca N’Estella

Nadal

Parés Baltà

Sumarroca

Jean Leon

Cellers Avgvstvs

Grimau

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!