Altres

Destapa Vilanova + Shopping Day

Vilanova i la Geltrú | Diferents indrets | 03-06-2021 12:30 h. fins 10-06-2021

Destapa Vilanova + Shopping Day

L'inici de la ruta coincideix aquest cap de setmana amb el Vilanova Shopping Day, una jornada de promocions i descomptes dels comerços locals.

Les dues iniciatives uniran esforços. Les persones que comprin en els establiments rebran la butlleta Destapa i Guanya, que pot contenir com a premi una tapa gratuïta. Hi ha més de 600 butlletes amb premi.

La coincidència d'aquestes iniciatives de promoció comercial i gastronòmica “enforteix la nostra capitalitat”, explica el regidor de Promoció Econòmica Jordi Medina, “treballem junts el sector públic i privat,  ja en el Pla de Xoc vam treballar plegats amb el comerç i la restauració” recorda el regidor, “no podem anar sols a l'hora de sortir de la crisi, ara posem en marxa aquestes campanyes, i n'hi haurà altres” avança.

Jordi Gasol, president del Gremi d'Hosteleria de VNG, agraeix a l'ajuntament els esforços “per donar un cop de mà a un sector com és el de la restauració que ha patit molt pels efectes de la Covid-19”. Gasol anima als vilanovins i vilanovines a sortir al carrer i fer que la Ruta de les tapes turístiques i el Shopping Day siguin un èxit.

Durant tot el dissabte, de 10 del matí a les 10 del vespre les 67 botigues adherides al Vilanova Shopping Day oferiran descomptes i promocions. Hi participen, entre d'altres, òptiques, botigues de moda, sabateries, botigues per la llar, vins, papereries, dentistes, perruqueries, centres auditius, etc. Una de les promocions serà la possibilitat d'aconseguir gratuïtament una de les tapes en els restaurants del Destapa i guanya. Durant el 5 de juny es repartiran 4.000 butlletes entre les persones que comprin. D'aquestes, més de 600 tindran com a premi una tapa amb copa de vi.

El president de Viu Comerç, Joan Galimany, destaca la col·laboració entre diferents sectors, “vam veure la possibilitat de col·laborar, repartint butlletes sobre la ruta de les tapes”, i ho valora com a molt interessant.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!