Agenda del Penedès

Cinema i vídeo

Most, Festival Internacional de Cinema del Vi

Vilafranca del Penedès | Diferents indrets | 03-06-2021 20:00 h. fins 13-06-2021

Most, Festival Internacional de Cinema del Vi

La desena edició del festival té lloc per primer cop a la primavera, ja que sempre s’ha celebrat el mes de novembre, amb projeccions en els municipis de Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d'Anoia, Santa Margarida i els Monjos, Avinyonet del Penedès, Olèrdola, Torrelavit i Sitges.

Amb una quarantena de produccions a concurs de nou països diferents, la secció Gran Reserva ofereix pre-estrenes internacionals entre les que destaca “El ventre del mar” d’Agustí Villaronga i una selecció de títols internacionals premiats a festivals de prestigi, com la iraniana “La vida de los demàs” de Mohammad Rasoulof (Ós d’Or al millor film de la Berlinale); el drama romàntic d’època “Ammonite”, del britànic Francis Lee, protagonitzat per Kate Winslet; i “La mujer del espia” del cineasta japonès Kiyoshi Kurosawa, (Premi al millor director del Festival de Venècia). Pel que fa a les produccions locals destaca l’estrena del documental “Entre vinyes” d’Amanda Sans coproduït per Televisió de Catalunya.

Documentals, curtmetratges i maridatges

Els documentals tindran una presència destacada amb 14 produccions, així com els curtmetratges de la secció Brots o el cinema català que tindrà una retrospectiva ja que enguany Catalunya és el país convidat.

A més del programa cinematogràfic, el festival també ofereix les activitats del cicle Most als cellers, amb vetllades que converteixen en sales de cinema diferents espais dels cellers més emblemàtics de la zona.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!