Música, concerts, balls

El Tingladu 2021

Vilanova i la Geltrú | 22-07-2021 21:00 h. fins 24-07-2021

El Tingladu 2021

Malgrat els dubtes, les incerteses i els constants canvis de restriccions de les últimes setmanes, finalment hi haurà El Tingladu aquest juliol. Els organitzadors del festival, l’entitat vilanovina Can Pistraus, han decidit tirar endavant el festival adaptant-lo a les noves mesures dictades pel Procicat.

Així doncs, El Tingladu serà amb el públic assegut i l’horari serà de 18h a 00:30h en els tres dies que dura el festival. Hi haurà dues zones separades: La pista, amb cadires separades per la distància de seguretat establerta, i la zona de restauració i barres, on el públic també haurà d’estar assegut en taules amb restricció de número de persones i distància de seguretat. La mascareta serà obligatòria en tot moment i només es podrà treure per beure i menjar a la zona de barra i restauració, i sempre i quan s’estigui assegut al voltant d’una taula.

Pel que fa a la part artística, el dijous 22 de juliol actuarà a El Tingladu la jove artista empordanesa Joina, el duo maresmenc The Tyet i els osonencs Oques Grasses, que presentaran el seu flamant nou disc “A tope amb la vida”. El divendres serà el torn del pop càlid d’Intanta, que lluirà el seu disc “A plan for us”, de la consolidadíssima cantant i compositora del Maresme Judit Nedermann, i de Mishima, la banda de Barcelona que amb més de 20 anys de carrera s’han convertit per mèrits propis en un dels principals grups del país. Finalment, dissabte serà el torn del rock dels penedesencs Novomesto, de les joves promeses de l’indie nacional Kids from Mars, del trap de Flashy Ice Cream i d’un dels grups del moment, Zoo, que presentarà el seu disc “Llepolies”.

Encara queden algunes entrades a la venda a la web eltingladu.cat. El Tingladu tira endavant convençut que la cultura és més necessària que mai i els organitzadors ja estan redoblant els esforços per tal de fer del festival un espai segur en tot moment.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!