Música, concerts, balls

Festival Música a les vinyes

Subirats | 25-06-2021 11:11 h. fins 24-07-2021

Festival Música a les vinyes

El celler Eudald Massana Noya acull el divendres 25 de juny la presentació concert entre vinyes del festival, amb l’actuació de Mario Mas que presentarà “Recital del solstici d’estiu”.  
A Torre-ramona, el primer concert serà el dissabte 17 de juliol, amb el treball de la compositora Carola Ortiz, que portarà a l’escenari la proposta musical “Pecata Beata”. El segon dels concerts a Torre-ramona, serà el dissabte 24 de juliol, amb Ignasi Terraza Trio i la veu de Pepa Niebla, es tracta d’un concert molt especial que s’estrena al festival en primícia, l’espectacle es diu “En la orilla del mundo”.
Enguany, per les mesures Covid19, el festival aposta per la venda d’entrades online i les entrades dels concerts anunciats del festival estaran disponibles al web penedesturisme.cat
L’Ajuntament de Subirats organitza el XVIII Festival Música a les vinyes amb el suport de la Diputació de Barcelona, i la col•laboració de la Família Bori de Fortuny, la Confraria del Cava Sant Sadurní, l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal, els cellers de Subirats participants i la pintora Cathrine Bergsrud. Durant la celebració dels espectacles es garanteixen totes les mesures necessàries d’higiene, distància i seguretat.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!