Agenda del Penedès

Fires i festes

Festa Major de Sant Joan a Les Roquetes

Sant Pere de Ribes | 18-06-2021 20:00 h. fins 26-06-2021

Festa Major de Sant Joan a Les Roquetes

L’endemà dissabte, 19 de juny, a les 21h, les colles de foc de les Roquetes oferiran una exhibició a la pista annexa al pavelló poliesportiu.

Els actes de la vigília i la diada de Sant Joan s’obriran amb el pregó de Festa Major, a càrrec de José Luis Llácer, el dimecres, 23 de juny, a les 13h, al saló de plens de la Vinya d’en Petaca. A continuació, hi haurà toc de gralles i l’encesa de la traca d’inici de Festa Major.

Tres exhibicions diferenciades, a la pista annexa al pavelló poliesportiu

Les colles i balls actuaran en tres exhibicions diferenciades, a la pista annexa al pavelló poliesportiu. Els balls blancs infantils i adults ho faran la vigília de Sant Joan, a les 18.15h. El mateix dia, a les 21h, serà el torn de les colles de foc infantils i adultes. Finalment, els balls blancs i colles de foc infantils i adultes actuaran en una mateixa exhibició, amb els respectius versots satírics, l’endemà dijous, diada de Sant Joan, a les 18.30h.

Un espectacle pirotècnic des del cel substituirà el tradicional castell de focs el dimecres, 23 de juny, un cop finalitzada l’exhibició de colles de foc infantils i adultes. La programació dels dos dies centrals de la Festa Major es completarà amb el concert de gralles (dimecres, a les 17h, a la pista annexa al pavelló poliesportiu), acte especial organitzat amb motiu del 30è aniversari de l’Agrupació de Balls Populars de les Roquetes, i l’Ofici de Festa Major (dijous, a les 11h, a la parròquia de Santa Eulàlia), presidit pel rector de l’església, Fermín Martín.

El programa es clourà amb quatre activitats més els dies següents, la majoria a la pista annexa al pavelló poliesportiu. És el cas del concert de doble tribut El Último Tributo (a El último de la fila) i Acabamos de llegar (a Fito & Fitipaldis), divendres, 25 de juny, a les 21h; el torneig de Play Game Day, l’endemà dissabte, 26 de juny, d’11h a 14h i de 16h a 19h, i l’espectacle amb El Sevilla La vida es rocanrol, diumenge, 27 de juny, a les 22h. Per últim, el pati interior de la Vinya d’en Petaca acollirà un concert d’havaneres el dissabte, 26 de juny, a les 22h. Per assistir a aquesta activitat cal fer reserva prèvia d’entrada a través de l’entitat organitzadora, l’Associació de Festes Populars de les Roquetes. 


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!