Agenda del Penedès

Altres

Acte comarcal pel Dia mundial de les persones refugiades a Cubelles

Cubelles | 20-06-2021 10:00 h.

Acte comarcal pel Dia mundial de les persones refugiades a Cubelles

L’activitat tindrà lloc a partir de les 10.00 h. i comptarà amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cubelles i de les entitats Balukunda de Cubelles, Dones artesanes de Vilanova, Club Marítim de Cubelles i el grup musical Muy Stone, entre d’altres. Des de primera hora hi haurà tallers infantils i parades solidàries, que recaptaran fons íntegrament per a la caixa de resistència, així com animació i, a les 12h., la lectura d’un manifest unitari, amb la presència de la regidora de Cooperació de la vila, Alexandra Corvillo. Enguany és el tercer cop que s’organitzarà al Garraf el Dia mundial de les persones refugiades, després dels precedents de Vilanova i la Geltrú (2018) i Sitges (2019). L’any 2001 les Nacions Unides van declarar el 20 de juny com el Dia Mundial de les Persones Refugiades amb l’objectiu de treure de l’oblit la dramàtica situació que viuen al món milions de persones desplaçades forçosament, sol·licitants d’asil i apàtrides. Cada any es commemora aquesta diada per visibilitzar aquesta realitat. L’objectiu és continuar treballant per garantir una acollida digna i lluitar contra la criminalització de la solidaritat.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!