Agenda del Penedès

Altres

3a edició de les Escenes Fresques a l’espai jove La Nau

Vilafranca del Penedès | 07-07-2021 19:30 h. fins 11-08-2021

3a edició de les Escenes Fresques a l’espai jove La Nau

Els actes previstos són: concerts en acústic, teatre, circ i acrobàcies, monòlegs i dansa. Les activitats s’han pensat per atendre la diversitat d’interessos i gustos juvenils,  apostant així per una programació eclèctica amb espectacles de diferents disciplines on també es podrà gaudir d’espectacles amb artistes de primer nivell.

Una any més, les actuacions també s’emetran en streaming per les xarxes socials del servei de Joventut per tal d’amplificar la proposta que mantindrà l’aforament reduït i controlat.

Enguany destaca especialment la presència juvenil dalt l’escenari. S’ha procurat fer una programació protagonitzada per artistes joves, tant joves artistes emergents com és la Queralt Lahoz, una artista de primer nivell de l’escena musical catalana, com joves talents km0, entre els quals destaquen artistes com Nil Coral Mallofré, vilafranquí, que va formar-se a ESAD EÒLIA de Barcelona en les modalitats d’Interpretació, Dramatúrgia, Direcció, Cos, Coreografia, Dansa i Moviment. En el seu espectacle presentarà una peça d’un solo de dansa contemporània i neoclàssica dissenyada principalment per a públic a tres bandes, tot i la fàcil adaptació a les diferents opcions de col·locació del públic assistent. Fins i tot des de les pantalles. Actuarà el 28 de juliol.

També va ser present a la presentació del cicle, Laia Bárboles, cantant  de La Nau Band, un projecte sorgit de La Nau Virtual durant l’època de confinament, que va ser un èxit. Un dels subprojectes de La Nau Virtual van ser els “Joves Talents” que consistia en actuacions de joves de curta durada per mitjà de les xarxes (instagram, youtube...). Des de La Nau s’ha aconseguit reunir alguns d’aquests talents i teixir l’aliança per fer un projecte en comú: La Nau Band, que actuarà l’11 d’agost.

A causa de la pandèmia, l’aforament màxim del pati de La Nau, serà de 50 persones i s’hauran de complir totes les mesures de seguretat, control d’accés, higiene i distància social.

El primer espectacle serà dimecres 7 de juliol i el darrer dimecres 11 d’agost. Totes les sessions seran de les  19.30h a les 22.30h al pati exterior de La Nau. La reserva de les invitacions i per a més informació dels diversos espectacles cal consultar el web joventut.vilafranca.cat. També es poden fer consultes per correu electrònic a lanau@vilafranca.org o per whatsapp al 636 93 54 66.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!