Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

El Circ Raluy Legacy arriba a Vilanova

Vilanova i la Geltrú | 15-07-2021 20:30 h. fins 25-07-2021

El Circ Raluy Legacy arriba a Vilanova

“A la segona part de TODO (LO)CURA, a més de l’humor i l’alegria de la primera part, trobareu números de risc, gran espectacularitat, màgia i alguna sorpresa” Comenta Louisa Raluy, codirectora del Circ Raluy Legacy.

Impressionants números aeris, de risc, equilibris impossibles, la família Raluy ens ofereix la seva essència, que no és una altra que la del més pur circ dels anys 30. Llums, so, coreografies úniques, l'avantguardisme més actual i l'últim en tecnologia fan que TODO (LO) CURA sedueixi als grans i fascini als més petits.

L’espectacle, compte amb una actuació estel·lar, única i exclusiva. Es tracta dels Hermanos Cedeño, directament des de l’Equador i per primera vegada en gira. S’han presentat a les millors pistes internacionals i han sorprès diferents Talent Shows del món, posant al públic dempeus.  Ara ens presenten, per primera vegada a Espanya, un numero acrobàtic, amb molt de risc i de gran impacte visual.

A més, Per completar l’elenc de la segona part de TODO (LO)CURA, el Circ Raluy Legacy compta amb la incorporació de Rodrigo Tolzen, el reconegut i premiat artista xilè: mag, còmic, un perfecte showman que després de presentar-se a les millors sales, arriba per primera vegada a Espanya, en exclusiva al Circ Raluy Legacy.

Continuant amb la idea de facilitar l’accès a la cultura, la companyia posa en marxa la iniciativa “Happy-Friday” amb un 50% de descompte per famílies nombroses, monoparentals, discapacitats, carnet jove i jubilats per tots els divendres.

A més, perquè no podia ser d’un altra manera, el nou espectacle s'ha dissenyat seguint les més estrictes mesures de seguretat sanitària, ja que la salut dels assistents i dels artistes és una prioritat per a la família. Es tracta d'un espectacle d'una hora i mitja, sense descans, per a evitar el contacte entre el públic. Tot l'equip del circ porta màscara i ha estat format en els protocols que cal aplicar. Després de cada funció s'higienitzen les graderies i les zones comuns.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!