Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Festival Monocicle 2021

Sant Pere de Ribes | 03-09-2021 09:08 h. fins 05-09-2021

Festival Monocicle 2021

Com a principal novetat i lligat el creixement del Monocicle, amplien els dies de festival, la seva ubicació i la seva distribució. I amb això, també amplien l'oferta musical amb més d’una vintena d’artistes i amb un line up d’allò més divers i per a tots els públics. Alguns dels artistes són El Petit de Cal Eril, Núria Graham, Ninot, Sr. Chen, Lluís Cabot, Mazoni, Joan Colomo, Lil Russia, P.A.W.N Gang, Rata & the Whiteys, i un llarg etcètera que actuaran els dies 3, 4 i 5 de setembre als diferents escenaris de l’Escola Riera de Ribes. A més, l’espai de La Riera també s’extendrà, obrint el festival més enllà de les portes del recinte; l’extensió serà a la part davantera i servirà com a espai pels comerciants del poble, amb paradetes de menjar de tot tipus.

Durant aquests dies no només es podrà gaudir de les actuacions presentades al cartell, sinó que es viurà la final del concurs de música d’autor/a, la batalla i el “Coneix”, dos formats nous sorgits l’any 2020 i que tindran un llarg recorregut al festival. En aquesta edició, el convidat especial pel “Coneix” serà Mazoni, amb qui un màxim de 120 persones podran parlar de forma més íntima i de proximitat el diumenge 5.

El Monoclip, el concurs de videoclips, és un altre dels plats forts del festival. En anteriors edicions se celebrava el mateix cap de setmana, però pel volum de participació i per la solidesa que ha agafat, aquesta tercera edició es farà el 19 de setembre al Cinema de Ribes. I dins d’aquest context, com a nova col·laboració comarcal cal destacar la projecció dels videoclips d’animació, una nova modalitat dins el concurs de Monoclip, que tindrà lloc el 2 d’octubre a l’Espai Jove de Sitges.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!