Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Cançons d’una guerra

El Vendrell | 30-07-2021 22:00 h.

Cançons d’una guerra

En paraules d’Higueras, “serà un viatge a través de les melodies i els compositors que les van fer possibles on hi sobren les paraules, només fan falta unes notes musicals que conviden a obrir el cor”.

La regidora de Cultura, Silvia Vaquero, ha destacat el rerefons de totes les propostes que s’inscriuen en el projecte “El Vendrell sent la música”, que passa per la recuperació i la reivindicació del patrimoni del Vendrell a través de la música i l'art.  Per reforçar aquesta idea, l’espectacle “Flamenclàssic. Cançons d’una guerra” es va presentar ahir al búnquer de les Madrigueres, un dels testimonis de l’arquitectura militar del municipi, i on també s’hi ha enregistrat el vídeo promocional.

 

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!