Agenda del Penedès

Fires i festes

Festa Major d'Entitats a Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú | 30-07-2021 21:00 h. fins 31-07-2021

Festa Major d'Entitats a Vilanova i la Geltrú

La FME és un petit festival sense ànim de lucre que sempre s'ha caracteritzat per comptar amb estils ben variats i diferents dins del seu cartell, seguint aquesta línia, divendres 30 de juliol gaudirem d’un cartell marcat pel pop-rock català amb Els Pets, Ginestà i el grup vilanoví Mareta Bufona. Mentre que per al dissabte 31 de juliol, s’aposta pel trap, rap i hip-hop, amb l'artista internacional canària Ptazeta que encapçala el cartell seguit de la rapera Santa Salut, els trapers 31 FAM i l'artista vilanoví Patas VNG.

Com a novetat i de forma temporal, enguany la FME serà de pagament. A causa de les limitacions d’aforament necessàries per garantir la seguretat de l’esdeveniment, l’organització ha hagut de deixar de banda els seus principis per poder realitzar un acte cultural segur i econòmicament viable. És per això que hem hagut d’adaptar el model del festival de forma excepcional. D’aquesta manera, s’han posat a la venda un total de 2.000 entrades per dia a un preu de 20 euros per divendres i 17 per al dissabte, amb la possibilitat de comprar l’abonament per a tot el festival i exclusiu per a 200 entrades a 30 euros. Les entrades estan a la venda a https://fme.cat.

El format dels concerts estarà condicionat per les restriccions i mesures sanitàries exigides. Les assistents hauran de dur mascareta i l’organització ha dotat l’espai amb diversos punts amb dispensadors de gel. Pel que fa a la distribució, l’espai disposa d’una zona central amb cadires per a poder gaudir dels concerts amb mascareta i una altra zona perimetral de restauració, amb taules i cadires, on s’hi troben les barres i food-trucks.

El festival, organitzat des del principi irrenunciable de l'autogestió, és possible gràcies a la feina desinteressada de les organitzadores, sòcies de les entitats membres i a les tantíssimes voluntàries que col·laboren darrere les barres.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!