Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Presentació de la primera publicació “Som La Cumprativa. La nostra història des del present”

Llorenç del Penedès | 01-08-2021 13:00 h.

Presentació de la primera publicació “Som La Cumprativa. La nostra història des del present”

 La publicació també ens ofereix un espai d’entrevistes dedicat a les Persones, una mirada des de dins de com funcionen les diferents seccions de l’entitat a través dels seus responsables i la veu de  persones associades que ens expliquen el seu vincle i la seva experiència amb La Cumprativa. Així  com reportatges i articles que ens aproximen a la vida cultural  de l’entitat i els seu espais.

SOM LA CUMPRATIVA és una publicació que neix amb la finalitat de construir des del present la història d’aquesta entitat centenària i escriure-la en primera persona.

L’acte el presentarà la Rosa Giralt amb la participació de la Lourdes Catà i el Ramon Sicart com a coordinadors de la publicació que ens explicaran l’estructura i contingut de la mateixa. Durant  l’acte es farà el lliurament a les persones associades de la publicació que també estarà a la venda al públic en general.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!