Agenda del Penedès

Activitats esportives

La Milla Catalana de Vilanova i la Geltrú 2021

Vilanova i la Geltrú | 19-09-2021 10:00 h.

La Milla Catalana de Vilanova i la Geltrú 2021

Enguany, i amb totes les garanties sanitàries que estableixen els protocols covid-19, la cursa tornarà a omplir els carrers de participants que hauran de completar, sigui corrent o caminant, els 1.714 metres de distància. Una longitud que commemora la data històrica de la fi de la guerra de Successió.

La cursa començarà a partir de les 10 del matí, segons les categories establertes: Despertaferros (competició), Almogàvers (majors de 16 anys), Nyerros (d'11 a 15 anys), Cadells (menors de 10 anys) i Segadors (caminants).

La sortida es farà des de la plaça 1 d'octubre, i el recorregut passarà pel carrer de la Boia, carrer de la Llibertat, carrer de Sant Sebastià, plaça de la Vila, avinguda de Francesc Macià, rambla Principal, rambla de la Pau i plaça de l'1 d'octubre.

Les inscripcions per participar en la Milla Catalana ja estan obertes. El preu és de 3 euros. Una part dels diners recollits aniran destinats a l'Economat de VNG i la resta servirà per fer front a les despeses de la cursa. També hi ha la possibilitat d'acollir-se a la modalitat de DORSAL 0, on l'aportació serà íntegra per a l'Economat de la ciutat.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!