Agenda del Penedès

Altres

Segona Trobada Solidària de Puntaires contra l'ELA

Vilafranca del Penedès | 19-09-2021 16:52 h.

Segona Trobada Solidària de Puntaires contra l'ELA

"Aquesta serà la primera vegada que tindrem l’oportunitat de presentar-nos a la ciutadania de Vilafranca del Penedès i de la comarca, ja que, a causa de les restriccions per la pandèmia de la Covid19, no ho hem pogut  fer fins ara.
Els nostres objectius són fer conèixer aquesta malaltia i ajudar, amb els recursos que puguem obtenir, als investigadors que estan treballant per aconseguir una cura per l’ELA.
Estem molt il·lusionats amb la realització d’aquesta activitat, que serà la primera a Vilafranca, ja que el confinament va impedir que l'any passat poguéssim fer-ne cap. I, per altra banda, molt esperançats en que poc a poc, i amb l’ajuda solidària de tots, podrem anar avançant en el nostre objectiu que no és cap altre  que la lluita contra l’ELA.
Tant la Trobada Solidària de Puntaires com el posterior dinar, es farà a Vilafranca del Penedès, a l'Avinguda de la Generalitat, al barri de la Girada".

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!