Agenda del Penedès

Fires i festes

6a edició de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Igualada | 02-10-2021 20:03 h.

6a edició de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Un any més, la ciutat d’Igualada viurà una jornada única a l’estat que posa sobre la taula les bases per transformar el model de producció, distribució i consum d’aliments actuals per un de més solidari i just econòmicament i alhora respectuós amb el medi ambient.

Com cada any, al cor de l’Anoia s’hi reuniran paradistes, cuiners, talleristes i ponents experts d’arreu del país per desenvolupar les més de 100 activitats previstes, totes elles relacionades amb les plantes oblidades.

Per tal de poder dur a terme amb èxit aquesta jornada gastronòmica, que ha experimentat un gran creixement els darrers anys, el Col·lectiu Eixarcolant anima a tothom a participar-hi i a gaudir de la festa des de dins com a voluntari o voluntària.

Totes les persones interessades poden trobar a la pàgina web del Col·lectiu www.eixarcolant.cat la possibilitat d’inscriure’s com a voluntaris i voluntàries mitjançant un petit formulari que tenen a la seva disposició. També poden fer-ho enviant un correu electrònic a l’entitat.

Els participants podran escollir l’horari, els àmbits en els quals els vindria de gust col·laborar, i d’altres aspectes per tal que l’experiència sigui d’allò més gratificant.

En aquesta edició es calcula que seran necessaris més de 160 voluntaris i voluntàries, per aquest motiu, membres de l’entitat encoratgen a tothom a inscriure-s’hi i recorden que no cal ser un expert en plantes per participar-hi des de dins.

La 6a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades properament presentarà el programa i obrirà les inscripcions per a totes aquelles activitats que així ho requereixin.  

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!