Agenda del Penedès

Fires i festes

Festa Major Petita Canyelles-Diada Onze de Setembre

Canyelles | 10-09-2021 22:00 h. fins 12-09-2021

Festa Major Petita Canyelles-Diada Onze de Setembre

Els actes arrenquen divendres 10 de setembre amb dos espectacles de foc. D'una banda, un Correfoc parat, a càrrec de les colles de foc locals Ma-Cabres, Canyafocs i Dracs de Canyelles

Tot seguit, la Pirotècnia Igual oferirà un espectacle pirotècnic, la Benvinguda de Foc.


Dissabte 11 de Setembre

Els actes continuaran amb un campionat de petanca, a les 9h del matí al Parc de Can Dori.

A les 19h a l'església té lloc l'Ofici de Festa Major en honor de Sant Nicolau, que acabarà amb una ofrena floral al patró.


A les 21:30h del vespre hi ha el Concert de Festa Major, amb l'orquestra Metropol.

El concert té aforament limitat seguint les mesures de seguretat Covid-19. El públic haurà d'estar assegut. Les reserves s'han de fer al Casal.


Diumenge 12 de setembre

I diumenge a les 11h del matí, bitlles catalanes al lateral de la Plaça del Casal.

Al vespre, música de nou amb el concert de cloenda, a càrrec de Duet d'Ambient & Juan Reina. A les 19h a la Plaça del Casal. Novament es fa seguint les mesures Covid-19, amb aforament limitat i públic assegut. Les reserves cal fer-les al Casal.

CELEBRACIÓ DE L'ONZE DE SETEMBRE

La celebració de la Diada Nacional de Catalunya es farà amb els actes habituals a Canyelles, la pujada al Pic de l’Àliga I l’ofrena floral.

Dissabte 11 de setembre té lloc la tradicional Pujada al Pic de l'Àliga. La sortida és a les 9h del matí des de la Plaça del Casal.

I a les 12:30h davant del Monument als Segadors, s'ha programat la tradicional ofrena floral i lectura del manifest en motiu de la Diada.


CURSA SOLIDÀRIA

Un altre dels actes tradicionals de la Festa Major Petita és la Cursa Solidària, que enguany arriba a la 22 edició.  S'ha programat per al 18 de setembre, a les 18h. La sortida és a la zona esportiva.

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!